622gg.hu

Subscribe to 622gg.hu hírcsatorna
A 622. Gaal Gaston cserkészcsapat hivatalos oldala.
Frissítve: 6 óra 38 perc

ULTRABALATON 2017

2017. május 21., 0:57

Idén is - mint eddig sok éve -, a Balaton legnagyobb futóversenyén mi adtuk a déli part frissítőponjainak jelentős részét Fonyódtól Szárszóig. Beszámoló hamarosan! 

 

- Fotóalbum -

- Jelenléti ív 1 - 

- Jelenléti ív 2 - 

Kategóriák: Cserkész planet

Tavaszi túra a Keszthelyi hegységben

2017. május 14., 0:04

Csapatunk a hagyományaihoz híven minden tavasszal csapatportyát szervez.  Ez hol gyalogtúra ,hol kerékpáros, vagy buszos túra. Az idén a Keszthelyi hegységre esett a választás, mint túracélpont, ezért a buszos változat mellett döntöttünk.

Kategóriák: Cserkész planet

Ultrabalaton előkészületek

2017. április 29., 14:00

Az "Ultrabalaton" - Balatont megkerülő - verseny frissítő állomás tagjainak, ma 10 órakor eligazítást tartott a szervezők vezetője Zelcsényi Miklós.

Kategóriák: Cserkész planet

Szemétgyűjtés a Föld napja alkalmából

2017. április 23., 12:54

Beszámoló hamarosan 

- Fotóalbum -

 - Jelenléti ív - 

Kategóriák: Cserkész planet

Húsvéti körmenet

2017. április 16., 0:05
Húsvét vasárnapján küldöm a honlapnak emlékként a tegnapi esti történéseket. Már hat órakor gyülekeztünk a szertatásra. Bence, Gergő, Sanyi kétségbe volt esve, hogy valamit félreértettek. A kedélyeket borzolta egy hatalmas siklókígyó megjelenése, amit Sanyi kétszeri akcióval „mentesített”. Minden esetre ott voltunk, Tünde vezérénekeltek, a Sánta srácok szépen segítettek a refrénekben. Áldott Húsvéti Ünnepeket mindenkinek. A fényképek nem világhírűek, de lehet hogy azokká válnak.
Kategóriák: Cserkész planet

Sikeres volt a pályázatunk!

2017. április 09., 0:16

Kedves Ismerőseim és Mindenki! A látottak alapján kijelenthetjük a Tesco szavazást cserkészcsapatunk megnyerte. 400 ezer forintot nyertünk,amely összeg a cserkészcsapatunknak nagy segítség. Külön megköszönöm a sikert Dénes Krisztiánnak, Gömbinek, aki a kampányt vezényelte. Rajta kívül mindenki másnak köszönet,aki segített, támogatott bennünket. "Ami könnyen megy nem cserkésznek való". Ezt alaposan megtanultuk ebben a szoros versenyben.

Jó munkát!

Visnyei Tibor csapatparancsnok

Kategóriák: Cserkész planet

Teleki Pálra emlékeztünk

2017. április 08., 11:35

   Idén is, mint minden évben, gróf Teleki Pál halálának évfordulójára emlékeztünk a balatonboglári katolikus templom előtt felállított szobránál, melyet Szőllősi atya közbenjárásának köszönhetünk. A program keretében a következő vers hangzott el: 

Kategóriák: Cserkész planet

Március 15-i megemlékezés - Balatonboglár

2017. március 15., 19:48
Bogláron 17 órakor az Országzászlónál tartottuk a március 15. ünnepséget. Az általános iskola 4. osztályai színvonalas megemlékezést mutatott be.
 - Fotóalbum -  - Jelenléti ív -
Kategóriák: Cserkész planet

Március 15-i megemlékezés - Horgos

2017. március 11., 11:27
Jó munkát!
2017. március 11-én a csapatunk nevében részt vettem a horgosi 11. Nepomuki Szent János Cserkészcsapattal Horgos falu március 15-i megemlékezésén, illetve az ezzel egybekötött falunapon.
Kategóriák: Cserkész planet

Szentmise Feri-báért

2017. március 07., 12:35

Gyakran szoktam nosztalgiázni. Ez néha jó, de sok esetben azt a reakciót kapom, hogy ez már egy más világ mint 15-20 évvel ezelőtt volt. Ez bizonyára így van, de hadd nosztalgiázzak egy olyan emberről, akire most emlékeztünk halálának 12 évfordulóján.  Szőllősi Feri-bára mindenki úgy emlékezik mint egy nagyon dinamikus ember, aki egész nap úton volt, s akivel nem lehetett bírni ,ha a cserkészetről volt szó. Ez szó szerint igaz. Én sokat lehettem vele,a csapat évközi túrahelyeinek felderítését is sokszor együtt végeztük. Közösen másztuk meg először a Rezi, Tátika és Csobánc várhegyeit, csapatunk kedvenc portyahelyét a Piros házat is együtt fedeztük fel. Ezeken az utakon hűséges társunk volt a "csörgőkígyó" atya Trabantja, melynek jellegzetes hangja egyedi volt Bogláron. Ez az autó párosulva Feri-bá jellegzetes vezetési stílusával felejthetetlen élményt jelentett. Később aztán nekem is volt alkalmam nyúzni ezt az autót. Igazi cserkészkocsi volt.  Remélem, ez a rövidke emlékezés is segíti azt, hogy Atya emléke még sokáig vibrálni fog a boglári emberek emlékezetében. Vasárnap a 10-es misén sokat gondoltunk rá. Visnyei Tibor cserkésztiszt622 Gaal Gaston cserkészcsapat parancsnoka 
- Fotóalbum -
Kategóriák: Cserkész planet

Fejlesztés alatt az oldal

2017. február 22., 22:37
Az weboldalunkon mostantól nagymértékű fejlesztés veszi kezdetét. Ez idő alatt bizonyos funkciók, illetve egyes adatok, képek rosszul vagy hiányosan jelenhetnek meg. Csapatunkkal kapcsolatos aktuális és pontos információkért keressen minket a KAPCSOLAT menüpont alatti elérhetőségeken. Köszönettel: a weboldal karbantartója.

Képek programjainkról 2017-ben
Csapattábor 2016-ban
Kategóriák: Cserkész planet