Morzsa

fesztivál

Csaknem háromszázan vettek részt a III. Gubacs fesztiválon

A cserkészek családos fesztiválja idén Szentendrére, a Pap-szigetre költözött. A kora őszi időben közel háromszázan látogattak ki érdeklődők, felnőtt cserkészek és gyermekeik, ahol az idősebbek találkozhattak egykori csapattársaikkal. A szervezők kulturális programokkal, sporteseményekkel, környezetvédelmi workshoppal, kézműves foglalkozásokkal is készültek.

Itt a III. Gubacs fesztivál!  – a Magyar Cserkészszövetség családos hétvégi programja

Szeptember 25-27. között családos fesztivált szerveznek a cserkészek a szentendrei Pap-szigeten. Lesz esti tábortűz, koncertek, tánc, bábszínház, kenuzás a Dunán, csapatjátékok és kreatív újrahasznosítás, kézműves foglalkozások, gyerektáncház, öko-mesekuckó – ezeken kívül még sok minőségi programmal várják az érdeklődőket. Fellép a Blue sPot, a Parázs zenekar, a Jerry Lee Lewis Band és a Festeres zenekar.

III. Gubacs Fesztivál – közeledik az időpont, regisztráljatok!

A járványhelyzet miatt új időpontot és helyszínt választottunk: Szentendrén, szeptember 25-27-i hétvégén tartjuk meg az eseményt. A program összeállításakor figyelünk arra, hogy minden generáció megtalálja az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni itt tudtok. Részletes programmal hamarosan jelentkezünk a weboldalon , addig is kövessétek a fesztivál hivatalos Facebook oldalát , ahol folyamatosan érkeznek majd a további információk. A Gubacs Fesztivál kettős célt szolgál. Egyrészt szeretnénk lehetőséget biztosítani

Sajtóközlemény - Pénteken startol a Scoutland, Magyarország első cserkészfesztiválja!

Szabadulószoba, Böjte Csaba, moldvai táncház, beszélgetések környezetvédelemről, szerelemről, párkapcsolatokról, kreatív workshopok, interaktív színházi társasjáték, önismereti foglalkozások, Brains, Blahalousiana, Aurevoir, Mary Popkids, Kelemen Kabátban, Thunderbird, Lóci játszik, Fran Palmermo koncert és még sok izgalmas program.

Sajtóközlemény - Új hullámokat cserkészünk be!

Idén a Magyar Cserkészszövetség szervezi a közép-európai régió cserkészeseményét. Balatoni programok, kézműveskedés, vízi sportok, dunaújvárosi önkéntes szolgálat és városismereti mobil applikációs játék a V4-es (Visegrádi Együttműködés) országok cserkészeinek.