Megújult az MCSSZ honlapja a cserkesz.hu!

Korszerű, átlátható, felhasználóbarát formában újult meg a cserkesz.hu, ahol a legfontosabb híreink mellett egy felületről érhetőek el a cserkészek számára nélkülözhetetlen digitális eszközök.

 

Ilyen az Elektronikus Cserkész Tagnyilvántartó (ECSET), az Egységes Vezetőképzési Online Központ (EVOK), és minden olyan hivatalos dokumentum, amire a cserkészmunkánk során szükség lehet. Terveink szerint visszamenőleg is feltöltjük a meglévő hivatalos anyagokat.

Fontos újítás az adomany.cserkesz.hu oldal, amin keresztül országos cserkész kezdeményezésekre  gyűjthetünk támogatást.

Emellett a csapatok számára fontos anyagokat is könnyen elérhetővé tettük, mint például grafikai segédanyagokat, toborzó plakátokat, különféle kiadványokat (arculati, külügyi, projektmenedzsment, EINK, különpróba kézikönyvek, “Mi fán terem” és a Scouting for Boys stb.). Valamint a szakágakról is találhattok a információkat, összegyűjtöttük a lelki közösségeink online tartalmait, és a vezetőképzések, cserkészkerületek felületeit. Ha kíváncsiak vagytok arra, hányan vannak a világban magyar cserkészek, itt azt is megtudhatjátok, és elérhetőek a külhoni szövetségek honlapjai.

Kapcsolódó oldalainkat - az anonim gyermekvédelmi segély oldalt, a módszertani játékok tárházát, a például.hu-t, a Kárpát-medencei csapatmentorokat, a Teleki—Tisza-kastély, a Sztrilich Pál Cserkészpark és a Scoutmaster honlapját - innen is elérhetitek.

Emellett kövessétek az MCSSZ facebook és Instagram oldalát valamint YouTube csatornáját, ahol sok hasznos és izgalmas tartalmat osztunk meg veletek.

Sokat dolgoztunk a cserkesz.hu megújításán, hogy az a korábbi oldal előnyeit is megtartsa. Tudjuk, nem tudunk tökéletes munkát végezni, bár törekedtünk rá. Ezért kérjük a ti segítségeteket is: minden segítőszándékú megjegyzést, javaslatot, javítást osszatok meg velünk ezen az űrlapon keresztül. A módosítási javaslatokat mérlegeljük, és amit lehet, beépítjük. A frissítésekről is adunk majd hírt.

Ezt a fejlesztést, mint Online Tudástárat, az EFOP-1.3.6-17-2017-00001 Imre herceg terv – közelebb egymáshoz projekt, Informatikai és tagi szolgáltatások modul keretében sikerült kialakítani.

Köszönjük a segítséget és a visszajelzéseket!

Kapcsolódó cikkeink