Az MCS és VL jövője

Beküldte Győrik Ágnes - 2015. augusztus 03., 12:03
Bizonyára emlékeztek, mikor 2013 nyarán hatalmas energiával vágtunk bele, hogy újratervezzük a cserkész magazinokat. Újjáélesztettük a lapok nevét, alapjaiban dolgoztuk át a szerkezetüket, új rovatokat indítottunk, kiváló újságírókat vettünk fel és teljesen friss arculatot kapott minden megjelenő lap.

Most ismét fordulóponthoz érkeztünk az MCS és a VL jövőjét illetően. A TÁMOP projekt végéhez közeledve az újságok finanszírozását a Szövetségnek új módon kell megoldani. Rengeteg visszajelzés, kérdőívre adott válasz, megjegyzés és személyes megkeresés érkezett az MCS és VL jövőjét illetően. Ezek, illetve szakmai egyeztetések alapján 2015 augusztusától a két magazin online felületen folytatja útját, és egy három hónapos tesztidőszak alatt mérjük fel azok hatékonyságát, olvasottságát.

Az újságok főszerkesztői teendőit 2015 augusztusától Réder Kristóf, Kiko csst. (148.) veszi át. Bemutatkozóját ITT találjátok. A lapokat hírportál formájában, egy speciálisan a magazinokra kialakított, különálló honlapon olvashatjátok a következő hónaptól. Találkozhattok majd videókkal, interaktív tartalmakkal, blogbejegyzésekkel, átdolgozott rovatokkal, játékokkal, azonnali hozzászólásokkal, a korosztályokra szabott megjelenéssel, egyszerű, letisztult felülettel – és még sok minden mással!

Hamarosan további információval érkezünk. Addig is figyeljetek bennünket, augusztusban indulunk!

Mózer Bence csst. (2.)
MCSSZ kommunikáció
Rovat: