Skijam 2013!

Beküldte Gyarmati Anett - 2012. október 12., 23:02
Örömmel jelentjük, hogy immáron harmadszorra kerül megrendezésre a SkiJAM sítábor, melyet cserkészek szerveznek cserkészeknek. Egy átlagos sítábortól eltérően itt a szórakoztató programok mellett (síverseny, lasertag, társasjátékest, pókerbajnokság, buli) cserkészprogramok is lesznek (tábortűz és játékok, mise, éjszakai túra), továbbá ingyenes síoktatást biztosítunk kezdőknek.
 
Minden évben Franciaországba megyünk, a helyszín idén Vars, 185km sípályára érvényes síbérlettel, 3*-os apartman szállással, 7 síparkkal.

A tábor időpontja: 2013. január 26. - február 2.

Azok számára, akik szeretnének visszaérni az Országos Cserkészbálra, külön buszt biztosítunk, amely a záróeseményt követően egyből hazaindul, amennyiben legalább 45 fő jelentkezik erre. A sítáborban nem cserkészek is részt vehetnek, de csak korábbi Skijam-en részt vettek, vagy cserkészek ajánlása által.

Jelentkezni október 30-ig tudsz a tájékoztatóban látható jelentkezési lap kitöltésével, és 100 euró előleg befizetésével.

Kérdéseiddel bátran keress meg minket: info@skijam.hu, vagy a sitabor@cserkesz.hu címen, vagy személyesen, telefonon, e-mailben stb.
 
Várjuk vidéki összekötők jelentkezését Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Székesfehérvár városokból, akik a környékükön jelentkezőket fognák össze, tájékoztatásban segítenének, és ha szeretnének, akár a szervezésbe is belefolynának.

Idén kb. 4-6 cserkész IST-sként való részvételére is lehetőség nyílik, természetesen jóval kedvezményesebben. Erre jelentkezni e-mailben lehet. 

Idén a repülős helyek várhatóan egy hét alatt elfogynak, így aki repülővel szeretne jönni, pl. hogy időben visszaérjen a cserkészbálra, az ne habozzon a regisztrációval!
 
Elősíelés
Idén is szervezünk egy komoly elősíelést, ráadásul a tavalyihoz hasonló alacsony áron, cserkészeknek 3000 Ft kedvezménnyel - lásd utolsó melléklet. A tavalyi 55 fős létszám után bátran vágunk neki a Kárpátok legmodernebb síterepének, Bukovelnek (50 km pálya, 14 ülős lift, hóágyúk).

Időpont: december 18.-22.

 4 nap síelés, szállás utazás, és étkezés(!) mindössze 41 000 Ft-ért.

Jelentkezési határidő itt szigorúan október 30.
További részletek a csatolt dokumentumokban!

A tavalyi tábor videója: www.skijam.hu/video
www.skijam.hu

http://www.facebook.com/pages/SkiJAM#!/pages/SkiJAM/113115565414941?ref=ts

Érdemes facebookon csatlakozni, mert több más programot is tervezünk ennek keretében az év során, pl. magyarországi cserkész sínapot. 

A program nonprofit, a támogatóink által nyújtott és résztvevők által befizetett összegek program után megmaradó részét az Országos Cserkész Sínapra fordítjuk, amelyre 2013. február végén, vagy március elején egy szombati napon kerül sor (hóágyúzott pályáknak köszönhetően) Magyarországon!
Rovat: